Nyers tégla és nagypolgári életérzés a Bem rakparton

Nyers tégla és nagypolgári életérzés a Bem rakparton

189 millió forintra lesz szüksége annak a személynek, aki – hozzánk hasonlóan – belehabarodik a most következő, Parlamentre és Margit-hídra is kinéző lakásra…

Duna-parti panoráma! Ennek az ízlésesen felújított nagypolgári lakásnak minden ablakából panoráma nyílik a Dunára, a Margit-hídra, vagy épp a Parlamentre. A ház jó állapotban van, a lakóközösség rendezett. Mivel a Margit-híd budai hídfőjénél található, a közlekedésre sem lehet panasz. A lakás jól alakítható, akár orvosi rendelőnek vagy irodának is ideális. […]”

További fotók az eladó szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Margit-híd ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?