Belső kétszintes oázis Erzsébetvárosban, kuriózum épületben!

Belső kétszintes oázis Erzsébetvárosban, kuriózum épületben!

Akár nudista életmódra is alkalmas lehet a szuper, belső kétszintes lakás, Erzsébetvárosban. A napozásra is kiváló terasz mellett azonban még számos érdekesség kapcsolódik a 125 milliós ajánlathoz!

Már önmagában a ház, melyben az ingatlan található is zseniális. Az Erzsébetvárosban álló ingatlan egykor földszintes épületet 1875 körül Grünhut József építtetett. Végül 1884-ben Schiff Lipót két emeletet emeltett rá Mészner és Arndt kivitelezésében. Szokatlan ritkaság lehet, hogy a házban könyvtár is található! Na de jöjjön a lakás!

Belső Erzsébetvárosban, a KLAUZÁL TÉREN eladó egy több mint 100 éve épült , korához képest kiváló állapotú házban, egy BELSŐ KÉTSZINTES , nettó 128 NM-ES ( bruttó 156nm), 4 SZOBÁS, 2. emeleti , 9,43 NM-ES TERASZOS társasházi lakás. […]”

További részletek és fotók az Erzsébetvárosban kínált laksáról ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?