Nyaraló Budapesten? Miért ne? Aranyhegyen például akad!

Nyaraló Budapesten? Miért ne? Aranyhegyen például akad!

A III. kerületi Aranyhegyen kínálnak eladásra egy takaros kis házat és telket. Ki mondta, hogy csak a magyar tópartokon lehet jót nyaralni? Ráadásul a BKV-val megközelíthető ingatlanba akár munka után is simán gond nélkül eljutunk…

 

Az Aranyhegyen kínált házikóról

 

“Aranyhegyen, a Taliga utca közelében, eladó egy örökpanorámás (Parlament, Citadella, Szabadság-szobor), osztatlan közös telek 650 nm + kis házikóval ami 40 nm. A telekről csodás kilátás nyílik Budapestre. Az augusztus 20-ai tűzijáték a teraszról teljes egészében látható.

Az Aranyhegyen álló ingatlanban 2 szoba, egy kis fürdőszoba és főzőrész található. A telken van villany, emésztő, a vizet egy másik tulajdonos kérésre visszanyitja (nyaralónak volt használva régen). A telken található 2 garázs is. Aki egy kis nyugalomra vágyik Budapesten, annak nagyon ajánlom ezt a kis ékszerdobozt Aranyhegyen.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?