Könnyű nyári szellő, könnyűszerkezetes nyaraló!

Könnyű nyári szellő, könnyűszerkezetes nyaraló!

A Balatonalmádiban kínált könnyűszerkezetes hétvégi ház már nem a 70-es, 80-as évek hangulatának szellemében épült. A tapétás nyaralók világát korszerűbb szellem váltotta fel. Jöjjön egy 95 milliós, könnyed ingatlan!

 

A könnyűszerkezetes almádi házról, részletesen

 

Balatonalmádi csendes utcájában, egy nyeles telken található a rész PANORÁMÁS, könnyűszerkezetes hétvégi ház. Alapterülete 45 m2 + 14 m2 fedett terasz, a hozzá tartozó telek nagysága 737 m2. A szigetelt, összközműves ingatlan állapota újszerű, kívülről faház hatását kelti. Kialakításra került benne egy konyha-étkező-nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, közlekedő, WC.

A panoráma ablakokkal ellátott, magas mennyezetű nappaliból elérhető a 14 m2 nagyságú, fedett terasz. A szoba és a fürdő felett, a nappali felé nyitott galéria található. Fűtéséről és hűtéséről klímaberendezés gondoskodik, de rendelkezésre áll egy kémény is, melyre akár kandalló is köthető. Melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. A feltüntetett vételár tartalmazza a házban található gépeket és berendezéseket. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?