Nézzen szét egy 2,3 milliárdos házban az Ördög ároknál!

Nézzen szét egy 2,3 milliárdos házban az Ördög ároknál!

“Eladó a főváros egyik legszebb villája, az Ördög árok közelében.” szól a hirdetés egy valóban ritkaság számba menő ingatlan kapcsán. 800 nm alapterület, persze extrákkal!

Az Ördög ároknál lévő luxus ingatlanról, részletesen

II. kerület kiváló infrastruktúrája mellett, nagyon csendes utcában eladó egy 2001-ben épült, de 2019-ben teljes körűen átalakított és felújított, belső 3 szintes családi villa. Az ingatlan lendületes eleganciát tükröz, hatalmas tereivel és az egyedi megoldásaival platina állapotban van. Az amerikai konyhás nappali 139 négyzetméter, és ebben a helyiségben beépített kandalló emeli a komfort érzetet. Három lakószinten, 6 hálószoba és 5 fürdőszoba biztosítja a lakók kényelmét.

Az Ördög ároknál található villa földszintjén, magasföldszintjén és emeletén egyedi szerkezetű, hőszigetelt üvegezésű nyílászárok kerültek beépítésre. A padlóburkolatok helyiségenként változóak. A földszinten 72 négyzetméteres garázs található, 3 autóval lehet parkolni benne, és a garázs előtt a zárt udvarban is van lehetőség a parkolásra. A földszinten fűthető 10 méteres medence van, a pince szinten wellness részt alakítottak ki, amely szaunával és edzőteremmel rendelkezik. Smarthome és kamera rendszer gondoskodik a biztonságról.

Hatalmas, közel 5000 négyzetméteres, részben ősfás park gondoskodik a nagypolgári életérzésről, és a külvilágtól háborítatlan nyugalomról. A belső kertrész alaposan karbantartott. Az Ördög árok közelében álló telek egyik sarkán faszerkezetű téli kertet építettek. Pár perc távolságra, tömegközlekedés, óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség is található. Az ingatlan minden tekintetben egyedülálló, ne habozzon, az ingatlan mutatáshoz állunk rendelkezésére.

További részletek és képek az Ördög ároknál lévő házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?