Egy elegáns, 110 nm-es lakás az Andrássy úton…

Egy elegáns, 110 nm-es lakás az Andrássy úton…

3 szoba, francia erkélyek és megannyi extra várja leendő tulajdonosait a Hősök tere közelében, a kultikus Andrássy úton. Modern vonalak, klasszikus motívumok az egyben!

Az Andrássy úton található lakásról

 

VI. kerületben, a HŐSÖK TERE és a VÁROSLIGET közvetlen szomszédságában, az Andrássy úton, egy háromemeletes, liftes, rendezett, téglaépítésű társasház félemeletén eladó egy 110 nm-es, 3 SZOBÁS, műszakilag és esztétikailag is FELÚJÍTOTT, DUPLAKOMFORTOS, FRANCIAERKÉLYES, minőségi bútorokkal berendezett, teljes körűen gépesített, világos, igényes, modern lakás.

Az Andrássy úti ingatlanban 2 KÜLÖN NYÍLÓ HÁLÓSZOBA, egy NAPPALI, egy ÉTKEZŐS KONYHA, egy tágas fürdőszoba, egy külön WC és egy előszoba került kialakításra. A nappaliból nyíló hálókhoz tartozik egy-egy kertre néző FRANCIAERKÉLY is. A konyha villanytűzhellyel, elszívóval, mosógéppel, kombinált hűtővel és mikrohullámú sütővel felszerelt. A gránitburkolatos fürdőszobában egy HIDROMASSZÁZS SAROKKÁD és egy zuhanykabin is helyet kapott. Az előszobában és a konyhában lévő BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK remek tárolási alternatívaként szolgálnak. A délnyugati tájolású ablakok és az erkélyek a ház hátsó, gondozott, zöld, ősfás kertjére néznek, így a lakás a Hősök tere közelségének ellenére is kifejezetten csendes, a fürdőszoba pedig lichthofra nyílik, ennek köszönhetően ez a helyiség is világos és jól szellőztethető.

A felújítás során az Andrássy úti ingatlan ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKAT, fa beltéri ajtókat, INTARZIÁS PARKETTÁT, minőségi GRÁNITBURKOLATOT, STUKKÓKAT, egyedi konyhabútort, exkluzív világítótesteket, továbbá vadonatúj szanitereket és fűtőtesteket kapott. A munkálatok részeként a víz-, a gáz- és az elektromos hálózat is korszerűsítésen esett át. A lakás ÚJSZERŰ BÚTOROKKAL és MODERN HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL berendezett, melyek igény esetén a vételár részét képezik. Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. A hidegburkolatos helyiségekben PADLÓFŰTÉS is működik. Parkolásra a ház KÜLTÉRI PARKOLÓJÁBAN van lehetőség 1 személyautóval. Ennek az ára 12 ezer HUF/hó.
A közlekedés minden irányba kiváló (M1, M3 metró, 1-es, 4-es, 6-os villamos, buszok, trolibuszok). Az OKTOGON, a NYUGATI PÁLYAUDVAR, a WESTEND CITY CENTER bevásárlóközpont, a LEHEL TÉR, a VÁCI ÚT, a HUNGÁRIA KÖRÚT, az M3-as AUTÓPÁLYA, a ZUGLÓI VASÚTÁLLOMÁS, a PUSKÁS FERENC STADION és a KELETI PÁLYAUDVAR is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 27 ezer HUF (Ebben benne van a víz- és a csatornadíj is.). Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. TEHERMENTES! 30 napon belül költözhető! Befektetésnek is kiváló! Könnyen kiadható! Irányár: 125 M HUF

 

További részletek és képek az Andrássy úton lévő lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?