(Nem is olyan) kislakás a Bikás Parknál, szuper bútorokkal eladó!

(Nem is olyan) kislakás a Bikás Parknál, szuper bútorokkal eladó!

Bár van bőven hely a saját homiknak is, sosem baj, ha az alap felszereléseket nem nekünk kell beszerezni, szállítani, szerelni egy amúgy is megterhelő költözés során. A 37 nm-es, világos otthonban pont azt hagyják ott, amire első naptól szükség lehet (gépeket is, nem csak bútorokat!), és aminek koordinálása csak púp lenne a hátunkra. Egy fantáziadús garzon következik, 26,9 millió forintért!

“Sürgős eladás!! XI. kerület jó tömegközlekedéssel rendelkező, mégis csendes utcájában kínáljuk ezt a jó minőségben, korábban felújított, azonnal költözhető, VILÁGOS, NAPOS, tágas garzont, modern stílusú konyhával, fürdővel. Az ár tartalmazza a teljes konyhabútort gépekkel, két nagy tároló felületet: a beépített hatalmas franciaágy alatti kihúzható hatalmas fiókok, és a franciaággyal szemben lévő gardróbszekrényeket. A szoba felosztása nappali és hálótérre igazán ideális – az ablaktól távolabbi részen került kialakításra a háló, ahogy a gardrób is – légies megoldással, könnyed, átlátható kivitelezésben, ami napos, tágas részt enged a szobából a nappali berendezésére.

Tíz éve teljeskörű felújítást kapott a lakás, a nyílászárók, burkolatok, szaniterek cseréjén túl az elektromos- és a vízhálózat is ki lett cserélve, egyedi bútorok lettek beépítve. A ház is folyamatos felújítást kap, számos része már kiváló állapotban van, a még felújítás előtt álló részek is hamarosan sorra kerülnek. A lakás a ház zárószintjén található. Parkolás az utcán ingyenes. Villamosmegálló (19, 49) az utca elején, egy perc sétára, Bikás park, Kelenföldi Pályaudvar szintén sétatávolságra. ”

01a

01b

02

02a

02b

03

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!