Ritkaság: váci lakás a vár tövében, persze terasszal!

Ritkaság: váci lakás a vár tövében, persze terasszal!

Ennél különösebb, párját ritkító ingatlan biztos, hogy nincs Vácon. De jó eséllyel máshol sem. A Dunaparthoz közel, Budapesttől mindössze fél órányira egy kuriózum számba menő lakásban élhet! Vagy kialakíthat itt egy közösségi teret, jóga vagy művészeti központot. Élet 84 nm-en, kicsit másképp, mint megszoktuk!

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Vác
  • Ár: 44 900 000 Ft
  • Méret: 84 m2
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújított

“Eladó KURIÓZUM Vácon, a Duna-parton, a vár tövében lévő, teraszos lakás! A jelenlegi Tulaj felújította a tégla lakást, a felújítás magába foglalta: -áramhálózat cseréjét -vízhálózat cseréjét -nyílászárók cseréjét (redőnnyel, szúnyoghálóval) -burkolatok cseréjét -fűtéskorszerűsítést -épület szigetelését -homlokzat felújítását -tető felújítását és cseréjét Az ingatlan egy társasház része (sorház jelleggel), ahol szélső lakásként teljesen el van szeparálva a többitől, de a társasház udvarán tartozik Hozzá egy tároló és egy kis terület, ahová akár be is tudunk állni autóval.

A lakás a tulajdoni lapon 162 m2, mert a tetőteret is be lehet építeni, a padlástér is ide tartozik. Az utcán ingyenes a parkolás. Mindent megtalálunk a közelben, amire szükségünk lehet! (Pl: bolt, hentes, zöldséges, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, stb.) Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából KIVÁLÓ! Budapest könnyedén elérhető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel! A Nyugati pályaudvarra a zónázó vonattal 26 perc alatt beérhetünk!”

01

01a

01b

02

03

04

04a

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!