Nekem Velence is majdnem a riviéra

Nekem Velence is majdnem a riviéra

Már ami az árakat illeti. A 2015-ös EFOTT után megnéztük, milyen összegért kínálják a “szegény ember Balatona” körül a legdrágább házakat, nyaralókat és egyéb ingatlanokat…

Gárdony kistérség talán legnépszerűbb települése, Velence az elmúlt pár napban csak úgy tobzódott fiatalokban. A hőség és por ellenére sokan választották az  EFOTT fesztivált, míg a hőguta elől menekülő fővárosiak és környékbeliek is nagy erőkkel rohamozták a tó vizét.

Bár ilyen időben a kempingezés, illetve az első vonatig mulatozás is tökéletes megoldás lehet szállás tekintetében, azért bőven akad lehetőség a hosszútávon a Velencei tóban gondolkodó rajongóknak.

Lássuk a legeket!

A legdrágább ház:

Saját partszakasz, 5 szoba, panorámás terasz, mediterrán életérzés. Wellness berendezések, beépített konyhai eszközök, Hartman vonalak szerinti építkezés és Feng shui.

vel

A legdrágább nyaraló: 

L alakú saját lekerített udvar, lejárási lehetőség a tópartra, 3 férőhelyes garázs. Mindez egy 550nm-es összközműves telken.

vel1

A legdrágább telek: 

Termál wellnes szálloda, gyógyászati központ, logisztikai park részére alkalmas 70 ha fejlesztési terület. A telek 11 külön helyrajzi számon 3 magánszemély 100%-os tulajdona, per, teher és igénymentes.

vel2

A legdrágább lakás: 

3 szoba, újépítés, sorház.

vel3

A legdrágább üzleti ingatlan: 

Panzió és kemping komplexum,  20 szoba, 6 kisebb és 3 nagyobb apartman-lakás, 12 fürdőszoba, több konyha. A telek mérete 5150 nm.

vel4

A legdrágább garázs: 

 

De ha pénztárcájához mérten, visszafogottabb áron nézelődne a környéken, az ingatlanbazár.hu kínálatában, a szűrési rendszereket személyre szabva most itt megteheti!