Álomiroda bérlőt keres!

Álomiroda bérlőt keres!

Minden egyes alkalommal túlcsordul a szívünk, amikor igényesen kialakított, átgondolt ingatlant látunk. Hát még ha a hirdetés is profi! A hónap kedvence: egy Oktogon környéki műterem/iroda. Kéne.

Az Ingatlanbazár.hu Üzleti ingatlan részlegében talált, “egyedi módon felújított, reprezentatív összkomfortos iroda” sokat elárul a tulajdonosról, aki az igényes hirdetési fotók és lényegretörő szövegnek hála, jó eséllyel könnyedén hasonszőrű bérlőre lelhet.

A III. emeleti, 115 nm-es lakásiroda klasszikus polgári belmagassággával, világos tereivel, 3 különálló szobájával ideális jelölt akár több kis cégnek/alkotónak/fotósnak, közösségi munkahelyi állomás kialakítására.

A hirdetőtől megtudtuk, hogy a lakás nem, illetve részlegesen bútorozva kiadó, tehát a képeken látható design elemek egy része tovább áll. De azért nem kell csüggedni, hiszen a szemet gyönyörködtető festés, amely idén került a falakra, marad. Így a jelenlegi arculat egy része átöröklődik az új felhasználókra.

A bérelti díj 150.000 Ft/hó, ami valljuk be, Budapest szívében, jó infrastruktúra mellett, pláne több alkotó összefogásával nem egy egetrengető összeg.

Kíváncsiak vagyunk, hallunk-e még a kiadó lakásról. Mert gyanús, hogy még a héten elkapkodják…

mil

mil2

mil3

mil5

mil6

 

mil4

mil1

További képek, információk és kontakt: Ingatlanbazár.hu