Nagypolgári életérzés a MOM Parknál, 109 nm-en!

Nagypolgári életérzés a MOM Parknál, 109 nm-en!

A XII. kerületi MOM Park közelében nagypolgári stílust árasztó, tágas, felújított otthonr tehet szert bárki, akinek rendelkezésére áll a 89,9 milliós vételár. Részletek, hangulat javító fotók most!

A nagypolgári lakásról, részletesen

 

Az eladó, nagypolgári miliőt árasztó ingatlan a 12. kerületben, Buda szívében található, I. emeleti, nagyon világos, nagypolgári 109 nm lakás, melynek belmagassága 3,5 méter. Az épület tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, MOM Park közelsége miatt a bevásárlás, posta, bank stb. könnyen elérhető. Az ingatlan lakás besorolású, de irodának is kiválóan alkalmas. Az ingatlan külön mérőkkel rendelkezik: Víz, villany, gáz. A közös költség 26.000 Ft, amely tartalmazza a közös képviselő díját felújítási alapot, a közös helységek villany használatát, és a szemétdíjat. A ház anyagi háttere rendezett A lakáshoz tartozik egy 6 négyzetméteres pince tároló.

A nagyszoba rész 79 négyzetméteres, ami 3 szoba egybenyitásával valósult meg. A nagypolgári lakás bármikor könnyen visszaalakítható 2-3 szobássá. Az ingatlan fűtése kombi cirkó. Légkondicionáló van a nagyszoba helységében, amely adott esetben fűtésre is alkalmas. A konyha igényes IKEA konyhabútorral van berendezve, beépített mosogatóval.

Az ingatlan, mind esztétikailag mind műszakilag is felújításra került:

  • Villanyvezetékek
  • Víz vezetékek, szennyvízlefolyó strang
  • Gázvezetékek, gázvezeték strang
  • A nagyszoba nyílászárói kétkamrás hőszigetelt üvegezést kaptak, valamint minden nyílászáró igényesen fel lett újítva, a fa keret cserélve lett és szigetelést kapott. Anagypolgári hangulatú ingatlanban az összes kilincs egységesen réz kilincsre lett cserélve.
  • 2020-ban új biztonsági, tűzzáró bejárati ajtó került beszerelésre.
  • Az előtérben járólapozás történt a nagyszoba részében vízálló laminált padló lett lerakva 2018-ban. Az ingatlan használható lakásként, valamint alkalmas iroda, rendelő és egyéb üzleti tevékenység kialakítására. Jelenleg fotóstúdióként üzemel. Vásárlás esetén azonnal költözhető.

További részletek, képek és alaprajz a nagypolgári lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?