Eladó kastélyok rovat: az esztergomi Lelőssy-villa!

Eladó kastélyok rovat: az esztergomi Lelőssy-villa!

Az Esztergomban, a Dobozi Mihály utcában található épület nem csak gusztusos, de a hely szelleme sem akármilyen! Nézzen szét, vagy akár vegye meg az eladó Lelőssy-villát!

A Lelőssy-villáról, részletesen

“A Forrás Home Ingatlaniroda kínálatából eladó Esztergomban a  Dobozi Mihály utcában találhatő Lelőssy-villa. Jó statikai állapotú, felújítás alatt álló kétszintes 140nm-es nagypolgári stílusú villaépület, garázzsal, pincével, padlásbeépítési lehetőséggel,  öt szobával  806nm-es  rendezett, ősfás, parkosított telekkel. Kiváló lehet szálláshely, rendelő, iroda vagy bármely más szolgáltatás céljára vagy akár családi házként is!

Az eladó Lelőssy-villa jellemzői: 1900-ban épült B30-as téglából és nagyon jó állapotnak örvend, melyből a lakótér 140 nm, plusz garázs és 140nm szuterén, ami lakhatóvá tehető. Néhány éve elkezdték az épület felújítását, melynek keretén belül új víz, új villany és új fűtésrendszer került kialakításra. A tető héjazata tatai agyagcserép, ami átrakásra és kijavításra került, valamint új ereszcsatornával látták el. Fűtése Fégtherm 30KW-os gázkazánról megoldott, a szobák egy részében, 80nm-en padlófűtéssel és lapradiátoros hőleadókkal a szuterén szinten is.  /30ezer ft/hó télen/ A használati melegvizet villanybojler szolgáltatja. Villanykapacitása 3X32A- Külső nyílászárói thermoplán üvegezésű egyedileg gyártott jó minőségű fából készültek.

A Lelőssy-villa lakótere kimondottan kiadó szálláshelynek lett kialakítva, így két szobához fürdő-wc is tartozik, ami családi házként is jó szolgálatot tehet. Napfényes, otthonos terekkel rendelkezik D-i fekvésének köszönhetően. Gyönyörű ősfás 806nm-es parkosított kertjében számtalan évelő díszbokor, hagymás növények és örökzöldek teszik hangulatossá. Terasza hűs pihenőhelyként szolgálhat a nyári hőségben.Befejezésre vár: teljes épület külső-belső festése, burkolatainak lerakása, plafon gipszkartonozása.Kiváló elhelyezkedésű a Bazilika közelségének köszönhetően. Kertje a szomszédos 1500nm-es önkormányzati telekkel bővíthető!ÁLMODJON NAGYOT ÉS VARÁZSOLJA IGÉNYEI SZERINT TÖKÉLETESSÉ EZT A GYÖNYÖRŰ VILLAÉPÜLETET!”

További képek és részletek a Lelőssy-villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!