Nagyból még nagyobbat: így alakítson át egy régi, polgári lakást!

Nagyból még nagyobbat: így alakítson át egy régi, polgári lakást!

Polgári lakásra sokaknak fáj a foga. A csodás parketták, a hatalmas belmagasság és nagy alapterület egy jó lokációval párosítva főnyereménynek számítanak az ingatlanpiacon. A korabeli polgári otthonok kialakítása azonban sokszor ellene ment a mai kényelmi igényeknek. Jöjjön egy jó példa, minimálisabb, de hatékony átalakítással járó eredménnyel!

Polgári értékek, modern kényelem – részletek

 

“Eladó egy polgári lakás a Lónyay utcában! Csak a mellette lévő LK524916 referencia számú lakással együtt ELADÓ!!! Lakás: 87nm, 3 szoba, 2 fürdőszoba, DNY tájolású Elhelyezkedés: IX. kerület, Lónyay utca, körfolyosós, liftes,tégla ház 5. emeltén. Fűtés: gáz církó Felújítás:2002-ben. A lakásokhoz három tároló tartozik. Közös költsége : 21.000,-Ft. / hó Parkolni az utcán lehetséges.”

További képek és alaprajz a polgári lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Polgári otthon dömping a blogon is!

 

A blogon nagyjából minden 2-3. hónapban felbukkan egy-egy lenyűgöző, klasszikus, nagy méretű lakás. Bár a minimalista, modern dolgokért is rajongunk, ahogy a jó ízléssel berendezett rusztikus vagy épp mediterrán vonalakat sem vetjük meg, a régi vágású polgári otthonok egyértelműen a gyengéink.

Persze már az újragondolt, optimalizált módon. A galériát csak módjával szeretjük ezekben a terekben, a régi konyhák nappaliba való áthelyezését, a válaszfalak lebontását viszont mindig nagy örömmel fogadjuk.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatl