Mutatunk egy fullra felújított, 7 nm-es pesti lakást!

Mutatunk egy fullra felújított, 7 nm-es pesti lakást!

Talán a legkisebb alapterületű ingatlan következik, amely felbukkant az ingatlanbazar.hu kínálatában és blogján. Teljeskörű felújítás, design elemek 7 nm-en, egy egészen meglepő, eladó lakásban, egyenesen a József körútról!

A 7 nm-es lakásról, részletesen

 

“Eladó felújított minigarzon a József körúton! A lakás teljes körű felújításon esett át, mely során a burkolatok, nyílászárók, vezetékek cseréje, illetve új bútorok beépítése, gépesítés megtörtént. A hűtéstől-fűtésről beépített klíma gondoskodik. A 7 nm-es alapterület egy 4,5 nm-es hálógalériával került kibővítésre. A társasház jó állapotú, rendezett. Hosszú vagy rövidtávú kiadásra, egyetemistáknak tökéletes választás.”

További képek a 7 nm-es lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Minigarzonok a blogon: amikor a 7 nm-re már nem számítottunk…

 

Utólag elnézve a számos alkalommal levadászott, 16-17 nm-es pesti lakásokat, szinte érthetetlen, miért gondoltuk ezeket az ingatlanokat aprónak. A 7 nm-es, élhetően tűnő minigarzonhoz képest ezek már szinte hodályoknak tűnnek.

A blog egyik első, extrém pici otthonát Párizsból hoztuk el az olvasóknak, azonban még az a lakás is 8 nm-es volt. A két ingatlan közötti szembetűnő különbség nyilván az alaprajz: a 7 nm-es, eladó lakás sokkal hosszúkásabb(nak tűnik), mint francia riválisa.

Ahogy a befeketetők, felújítást végző szakemberek, úgy mi is pontosan tudjuk, hogy nem a 7 nm-es alapterület az ideális élettér. De a 13,9 milliós vételáért tulajdonképpen itt valaki már nyugodtan, kényelmesen elalhat, falatozhat és persze megtisztulhat. A nem otthon ülő típusoknak tehát megfelelő szállás és kuckó lehet a pici, Palotanegyedben kínált lakás.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?