Milyen egy albérlet Budapest közepén, az Oktogonnál, havi 160 ezerért?

Milyen egy albérlet Budapest közepén, az Oktogonnál, havi 160 ezerért?

54 nm-es, földszinti lakást kínálnak hosszútávú kiadásra az Oktogon egyik épületében. Ettől az ingatlantól tényleg minden már csak egy karnyújtásnyira van. Lássuk, mit kaphatunk havi 160 ezerért Budapest kellős-közepén!

“VI. ker. Andrássy út 49/I/6, (Oktogon tér) patinás, szép, liftes épület I. emeletén található az 54 nm-es, 2 szobás (20, 18 nm) csendes, felújított lakás, udvari kilátással. A szobák egymásba nyílóak. A lakás teljes műszaki és esztétikai felújítása 6 évvel ezelőtt történt meg.

A központi elhelyezkedése miatt kiváló közlekedéssel rendelkezik, minden megtalálható a közelben ami szükséges a kényelmes élethez (1 –es metró (Kisföldalatti), 4,6 villamos 100 méteren belül, bankok, gyorséttermek, élelmiszerüzletek, színházak, Opera, stb. A környék biztonságos, tiszta. A Rezsiköltség rendkívül alacsony, az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően. A konyha gépesített (hűtő, mosogatógép, vízforraló, mikró, tűzhely, sütő) Közös költség és a korlátlan vízhasználat benne van a bérleti díjban!”

01

01a

02

03

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!