Van fél milliárdja? Vegyen mondjuk egy hotelt Pécsen, pazar kilátással!

Van fél milliárdja? Vegyen mondjuk egy hotelt Pécsen, pazar kilátással!

A Mecsek-oldalban, Pécs történelmi városközpontja felett, fenyves erdő aljában található a 23 szobás, 499 millió forintért árult ingatlan. A vevőkör nyilván limitált, ettől fóggetlenül bárki számára érdekes lehet körbenézni az egyik legszebb és legizgalmasabb magyar város ingatlanpiaci ritkaságában. Mi élvezzük az ilyen jellegű “kukkolást”. Sok mindent lehet ebből is tanulni!

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Pécs
  • Ár: 499 000 000 Ft
  • Méret: 1500 m2
  • Szobák száma: 46
  • Telek területe: 1900 m2
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Ingatlan állapota: Kiváló

“A kedvezményes kamatozású MNB-hitellel JUTHAT PANORÁMÁS HOTELHEZ PÉCSETT. A bruttó 1500, nettó 1250 m2-es, három lakószintes (fsz + 2 emelet), családias szálloda a Mecsek-oldalban, Pécs történelmi városközpontja felett, fenyves erdő aljában található, 1900 m2-es telken. 23 db kétágyas lakrészéből húsz szoba (panorámás, teraszos), egy lakosztály – nappali + hálószoba külön (szintén panorámás, teraszos), végül két kisebb szoba az erdőre néz. Az utóbbi két szoba kivételével a többi lakrészhez tartozó déli fekvésű teraszokról, az étteremből, és a 25 fős panoráma-teraszról egyedülálló kilátás nyílik Pécs városára és a környező hegyekre. […]

00a
A 80 fős étterem, a 25 fős különterem és a 25 fős szabadidőterem is légkondicionált. Az étterem a két utóbbi helyiséggel szükség szerint összenyitható. Eljegyzések, esküvők, bankettek, állófogadások, továbbképzések, konferenciák, tréningek, egyéb céges rendezvények és baráti összejövetelek színvonalas megrendezésére alkalmas. Szauna van.
Garázs nincs, de kialakítható. A hotel sorompóval védett udvarán 12 gépkocsibeálló, nem lezárható parkolóban további 15 beálló található. Mind a telek, mind az épület bővíthető. Akár panorámás medence kialakítására is lehetőség van. Tehermentes. (A szálloda céggel együtt is megvehető, de lízingelés is szóba jöhet.)”

01

01a

02

03

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!