Mediterrán üdülővároska benyomását kelti Biatorbágy! 74,45 millióért élvezhető a “déli életérzés”

Mediterrán üdülővároska benyomását kelti Biatorbágy! 74,45 millióért élvezhető a “déli életérzés”

A Tópark ’Be My City’ névre keresztelt beruházásnál kénytelenek voltunk megállni. Eddig nem is sejtettük, Biatorbágy milyen vonzó környezettel rendelkezik! A hófehér, elegáns erkélyes sorház láttán kedvet kaptunk kicsit jobban körbenézni. A luxus méretű 129 nm-es ingatlan ára 74,45 millió. De akadnak kisebb, szerényebb otthonok is a dombok és tó ölelte vidéken…

Az ingatlan adatai

  • Ár: 74.450.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 129 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újépítésű

“A nyüzsgő fővárostól mindössze néhány percre található a Tópark ’Be My City’, ahol a víz közelsége, a zöld területek és a harmonikus légkör találkozik a sétálóutcák és a belváros kifinomult eleganciájával. […] A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innovációja, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál, így a jövendőbeli lakók teljeskörű kényelmét szolgáló kereskedelmi- és szolgáltató egységeken túl önkormányzati üzemeltetésű óvoda, bölcsőde és egészségügyi intézmény is helyet kapnak. Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt a 30 és 150 m2 közötti, napfényes, teraszos ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek.

A kialakított infrastrukturális környezetnek köszönhetően a Tópark számos közlekedési eszközzel rövid időn belül megközelíthető. A Tópark Express autóbusz ingajáratnak köszönhetően a Kelenföldi pályaudvar 10 perc menetidővel válik elérhetővé. A pályaudvarról megközelíthető M4-es metró közvetlen és gyors bejutási lehetőséget biztosít Budapest belvárosába. A Kelenföldi pályaudvarról rendszeresen induló Railjet vonattal Bécs 3 óra alatt elérhető. A mai kor elvárásait túlszárnyalva 350 db lakást építünk fel a stúdió-lakástól a penthouse-ig, biztosítva ezzel a minden korosztály számára elérhető kínálatot, különös figyelmet fordítva a Csok támogatást igénybe vevő családok igényeire.

Lakásaink kivitelezése során nagy hangsúlyt fektetünk a technológiai újításokra, melyek segítségével jelentős megtakarításokkal számolhat jövőbeni otthonának fenntartása során. Tervezéskor nagy hangsúlyt fordítottunk a szolgáltató és kereskedelmi egységek szükségességére, így a Tóparkot igyekszünk úgy kialakítani, hogy az itt élők rövid sétával elérhessék a mindennapi életvitelhez szükséges különböző kereskedelmi- és szolgáltató egységek kínálatát (pl.: szupermarket, posta, étterem, kávézó, elektro-autó töltő, stb.).

00

01

01a

02

03

03a

04

05