Madárcsicsergés Pátyon, 750 millióért

Madárcsicsergés Pátyon, 750 millióért

Ha esetleg nem is telik luxus villára, azért nézelődni még szabad. Sok-sok fotó kibiceknek és multimilliomosoknak. Élet Pátyon, másképp…

 

A Pátyon kínált szépségről

“Szeretne madárcsicsergésre ébredni? Akkor megtalálta álmai otthonát! Eladásra kínálunk Páty legintimebb részén, egy lélegzetelállító panorámával rendelkező, teljeskörűen felújított, modern, luxus villát! Pátyon, egy több, mint 6000 négyzetméteres birtokon foglalja el méltó helyét az összesen 550 négyzetméteres, hatalmas terekkel rendelkező ház.

 

Az ingatlan teljesen elszeparált a külvilágtól, a maximális biztonság érdekében az egész utca zárt, biztonsági kapu védi az ott lakókat. A Pátyon álló épület exkluzív építészeti megoldásokkal került kivitelezésre, a felújítása idén fejeződött be. A két emeleten összesen négy hálószoba, egy gardrób szoba, három fürdőszoba és egy hatalmas nappali kapott helyet. A komfortérzet fokozása érdekében a következő extrák is kialakításra kerültek: edzőterem, gőzkabin, mosókonyha, télikert. […]”

További fotók az eladó, Pátyon kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Pátyon és mindenütt!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?