Na így fest egy 3,15 milliárdos, pesti ingatlan

Na így fest egy 3,15 milliárdos, pesti ingatlan

2265 négyzetméteres, soha nem használt luxus ingatlan a piac vezető szereplője. A helyszín mi más is lehetne, mint a Diplomata negyed. Lássuk a medvét! Illetve a 20 lakásból álló, 3,15 milliárdos különleges tetőteret!

 

A milliárdos szépségről

 

“Budapesten, VI. Kerületében, a belváros egyik legfrekventáltabb utcájában, eladásra kínálom az egyik leggyönyörűbb, nemrég felújított épületben lévő, egy soha nem használt, teljesen új, magas színvonalú, minőséggel épített húsz lakásból álló, két emeletes, tetőteret!

A 3,15 milliárdos ingatlan rendelkezik duplex tetőteraszos lakásokkal is ami gyönyörű panorámával rendelkezik egész Budapest felé! Az ingatlan sok lehetőséget biztosít befektetés szempontjából is. Hiszen luxus hotelként is lehetne üzemeltetni. Nagyon magas áron lehet bérbe is adni azoknak akik igényelik a magas színvonalú életet. A környék nagyon híres és legkedveltebb helyként ismerik az egész világon. […]”

 

További részletek és fotók a 3,15 milliárdos lakásokról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?