Az ország nem csak Budapest: luxus házak Sopron és Szeged tájáról!

Az ország nem csak Budapest: luxus házak Sopron és Szeged tájáról!

Mi a közös a most következő két családi házban? A meglehetően nagy alapterület, a medence és a tény, hogy Szeged és Sopron luxus ingatlanjai mindezek ellenére sem kerülnek milliárdokba…

Intarziás elemek Sopron egyik legdrágább házából!

A medencés, galériás luxus ingatlan mégcsak nem olyan drága: a 220 nm-es otthont 155 millió forintért találtuk az ingatlanbazar.hu oldalán. De lássuk, mi jár ezért az összegért!

“Sopron Felső-Lővérekben eladásra kínálunk egy 1300 nm-es parkosított telken, egy kétszintes 220 nm alapterületű családi házat. Az ingatlan: Nappali+4 szobás, igényes, egyedi hangulatú, alápincézett. Az ingatlan fedett úszómedencével, 3 fürdőszobával, 140 nm alapterületű pinceszintjén 2 autó beállására alkalmas dupla garázzsal, nagy terasszal, galériával rendelkezik.”

További képek, alaprajzok és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Itt a tavasz, avagy így fest Szeged egyik legdrágább, eladó luxus háza!

 

A medencés, emeletes luxus ingatlan mégcsak nem olyan drága: a 350 nm-es otthont 135 millió forintért találtuk az ingatlanbazar.hu oldalán. De lássuk, mi jár ezért az összegért!

“Eladó luxus ház Újszegeden közel a Belvároshoz medencével  több tágas közösségi térrel, ahol vendégül lehet látni a nagy családot és barátokat, emellet az erkélyek és olvasószoba a nyugalmas elvonulást teszik lehetővé. Kandalló, minőségi burkolatok, márvány és fa padló,  nagy világos terek, klimatizált lakó és hálószobák, padlófűtés. Kiváló választás azoknak, akik szeretik az elegancia, luxus és az othonosság találkozását.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, luxus ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?