Rózsadomb? Egy újabb fantáziadús szerelem-lakás!

Rózsadomb? Egy újabb fantáziadús szerelem-lakás!

Az épületfotó alapján az impozáns – és nem mellesleg jól megközelíthető – Keleti Károly utcába tippelt otthon biztos, hogy a Rózsadomb egyik legjobb vétele. Sok-sok fotó!

Rózsadomb, kényelem, álom

 

“INGATLAN HELYSZÍNE: II. kerület és a Rózsadomb egyik legkeresettebb részén található. A környék infrastruktúrája kiváló, közlekedési szempontból is ideális, hiszen tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyedén megközelíthető. Közelben iskola, óvoda található. Nagyobb bevásárlási lehetőségeket és egyéb szolgáltatásokat a közeli Mammut bevásárlóközpont kínál.

ÉPÜLET JELLEMZŐI: Jó állapotú, téglaépítésű, LIFTES, rendszeresen karbantartott ház.
LAKÁS JELLEMZŐI: Felújított, 58m2-es, nappali + 1,5 szobás, remek elrendezésű lakás.”

További képek és részéletek a Rózsadomb lankáin található otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Keleti Károly utca, te csodás!

Ha nem is tucatnyi, de azért jó pár posztunk született már a Rózsadomb egyik közkedvelt utcájának kínálatából. Akadt it 12 nm-es ingatlan, de luxus, biliárd szobás otthon és persze romantikus tetőterasz is! Rózsadomb a Széna és a Széll Kálmán térhez, valamint Mechwart-ligethez közel eső utcája két okból népszerű: karnyújtásnyira van mindentől, az impozáns épületek mégis igazi budai, csendes élettereket rejtenek!

 

Tipp mindenkinek, Rózsadomb ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?