Lélegzetelállító sváb parasztház teljes bútorzattal keresi új tulaját Tolnán!

Lélegzetelállító sváb parasztház teljes bútorzattal keresi új tulaját Tolnán!

Illetve három, azonos áron kínált albérlete. Lássuk, mennyibe kerülnek havonta a parasztház részei, és persze azt is, milyen lenyűgőző ingatlant vehetünk most Tolna megyében 47,9 millió forintért!

A sváb parasztház részletei

 

“Különleges lehetőség Tolna Mözsön, az M6-os autópálya lehajtójától 2-3 km-re, a Szekszárdi borvidéktől egy karnyújtásnyira. Eladóvá vált egy közel 1900 nm-es telken, végig oszlopos tornáccal rendelkező, klasszikus sváb parasztház. A ház 147 nm lakótérrel rendelkezik, gyönyörű utcafronti, felújított spalettákkal, 5 egymásból nyíló szobával, 1 fürdővel és 1 konyhával. A ház mellett pince, az udvaron két melléképület, egy garázs és egy féltetős fatároló van. A közelmúltban a Duna Televízió Ízőrzők című műsorában is láthattuk ezt a minden tekintetben egyedi ingatlant.

Fontos kihangsúlyozni a teljes bútorzattal és régiségekkel együtt eladó, a tulajdonos csak a személyes tárgyakat és képeket tartaná meg. A házban ónémet, restaurált bútorok vannak zömében, valamint régiségkereskedésekből vásárolt tárgyak képezik a gyűjteményt.”

Technikai paraméterek és környék

“Folyamatosan karbantartott, részben felújított. Víz és villany a felújításkor korszerűsítve. A szennyvíz városi hálózatra kötve. A fűtés gázkonvektoros, 2 szobában épített kandalló, 1 szobában fatüzelésű kályha is van. Az ablakok dupla üvegesek, a belső üvegréteg hőszigetelt.Az utcai szobában újonnan hőszigetelt ablakok vannak.

A Szekszárdi borvidék 8 km, Gemenc 15 km, Fadd-Dombori 8 km, Sárköz 8 km, Nagy Duna 8 km, Pécs 60 km. A környéknek köszönhetően széleskörű hasznosítása is lehet a jövőben a helyileg védett ingatlannak, hiszen vendégházzá alakítható a környék borturizmusa, kirándulási, kikapcsolódási lehetőségei és a vadászat miatt is. Ajánljuk tehát befektetésre, hétvégi háznak, vendégháznak, de a nagy telek számtalan lehetőséget rejt még magában. Komoly érdeklődők telefonhívását várjuk.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, parasztház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?