Lehet 8 nm-en lakni? Úgy fest, igen. A kérdés, hogyan?

Lehet 8 nm-en lakni? Úgy fest, igen. A kérdés, hogyan?

Évekkel ezelőtt nagy szenzáció volt az a párizsi lakásfelújítás, amely egy 8 nm-es ingatlanból varázsolt élhető, praktikus teret. Mi most találtunk egy “hazai alapanyagot”, amelyből lehet, szintén valami izgalmas kihozható lenne. Lássunk két példát 8 nm kihasználására, aztán elő a tervező programokkal, hogy megújuljon a 6,5 milliós, XIII. kerületi lakás!

Félreértés ne essék, nem gúnyolódunk a pesti ingatlanon. Ellenkezőleg: megoldást kínálunk, hogy minél több kihozható legyen a lakásból. A XIII. kerület presztízs értékű, többféle módon is hasznosítható lehet egy ilyen “apróság”.  Kíváncsiak vagyunk, mi lesz a lakás sorsa…

Leírás

BUDAPESTEN KICSI GARZON ELADÓ ALACSONY ÁRON!
BUDAPEST XIII. kerületében Földszintes lakás 6,5 Millió Forintért eladó! A lakásban jelenleg villanyfűtés alkalmaznak,de van az udvaron gáz is.Nagyon alacsony költségű az ici-pici lakás rezsije.
Közel a Bevásárlási lehetőség mindösszesen egy karnyújtásnyira.A galériában van lehetőség az alvásra. Amennyiben ön összkomfortot szeretne akkor picurka fürdőt még csinálnia kell. Annak a kedves ügyfelemnek ajánlom akinek kedve támad még fürdőszobát építeni,illetve elegendő neki az egy helység.
00
00a
01
02
02a
03
És a francia példa…Értjük, hogy nem földszinti, de most hagyatkozzunk csak a lakásbelsőre.
Előtte…
04a
Utána…
04
És a teljes átalakulás!

Forrás: KITOKO STUDIO