Lakjon egy huszárőrnagy egykori villájában, a Bókaytelepen

Lakjon egy huszárőrnagy egykori villájában, a Bókaytelepen

Egy újabb falatka történelem az ingatlanpiacon! A XVIII. kerületi Bókaytelepen kínált villa történetéről és persze a ház jelenéről fotók és részletek most!

 

A Bókaytelepen kínált ingatlanról

 

“Öné lehet ez a Bókay-kert szomszédságában elhelyezkedő villa, amely falaiban a történelmet hordozza. Az 1900-as évek elején épült, a XX. század elején Dancs Zsigmond huszárőrnagy tulajdonában álló helyi védettséget kapott épület olyan, mint egy kastély. Már első ránézésre látni, hogy ez a ház túlmutat a jelenkor szellemén, igazi varázsa van.

A Bókaytelepen álló villának, a maga 340 m2 nagyságú területével a benne rejlő lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. Mostani állapotában a földszint jelenleg is lakható, a tetőtér és szuterén szintek felújítás alatt vannak, igény szerint befejezésre is kerülnek a tulajdonos által, értékkövetéssel.

A Bókaytelepen kínált villa egy saroktelken helyezkedik el, így két irányból, két bejáraton is megközelíthetjük. Számos autó parkolási lehetősége biztosított úgy kint, mint a kapun belül, vagy a garázsokban. A kényelmet elektromos kapuk és fűtött kocsilejáró is biztosítja. Ha felvillanyozza a gondolat, hogy az Ön otthona is lehet több, mint egy egyszerű ház, akkor itt a lehetőség. Nézze meg, érezze a varázsát. Önnek melyik tetszene jobban; a reggeli napfényben a rózsafa ablakokon kitekintve kávét inni, vagy a fedett teraszon ülve, csodálni a naplementét? Ha ez lesz az otthona, nem kell választania. […]”

További részletek és fotók a Bókaytelepen kínált villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?