Kastély jellegű villa? Biatorbágyon akad!

Kastély jellegű villa? Biatorbágyon akad!

A Biatorbágyon kínált, 189 milliós, 400 négyzetméteres villa úgy fest, már lakók nélkül áll. De azért maradt pár bútor az épületben, így kongó üresség helyett továbbra is élhető tereket láthatunk a vibráló fotókon!

 

A Biatorbágyon álló villáról

 

“Eladó Biatorbágyon, impozáns, háromszintes, kastély jellegű villa épület, intim kerttel, örök panorámával a Biai tóra! Hatalmas, tágas, napfényes terek jellemzik, nagyméretű üveg felületein csak úgy árad be a fény. Minden szintről, még a kertből is elvehetetlen panoráma tárul elénk a Biai tóra.

Szintenként külön fürdőszoba, két szinten konyha és több hálószoba lett kialakítva, a legalsó szint pedig rengeteg lehetőséget rejt még magában. Kialakítható közösségi térnek, fitneszteremnek, biliárdszobának, de akár rendelőnek, vagy újabb lakószintnek is, leendő tulajdonosa igényeinek megfelelően. A garázs mellett 2-3 autónak térkövezett, zárt udvari beálló is készült, és a tárolásra is rengeteg lehetőség van.”

 

Biatorbágy és környéke: részletek

 

“A közlekedés kiváló, csendes utcában található, mégis pár percre a buszmegállótól, üzletektől, iskolától. Autóval néhány perc alatt elérhetők a nagyobb bevásárló központok, 10-15 perc alatt pedig a Fővárosban vagyunk. Biatorbágyról is közlekedő elővárosi vasúttal negyed óra a 4-es metró Kelenföldi megállója, vagy a Déli pályaudvar. Elhelyezkedésének, és jó elosztásának köszönhetően kiváló lehet magánrezidenciának, vállalkozásnak, magánkórháznak, több generáció összeköltözésére, vagy akár befektetésnek is. […]”

 

További részletek és fotók a Biatorbágyon kínált villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?