Különös alaprajzú kislakás a Csészényi mellett!

Különös alaprajzú kislakás a Csészényi mellett!

Ha valaki nem ismerős Budán, azon belül is az I. kerületben, nem biztos, hogy a Csészényi kávézó nevére felkapja a fejét. Ebben az esetben a különös alaprajz lehet a hívószó! Nincs olyan, hogy reménytelen lakás! Ékszerdoboz tulajdonostól eladó!

Részletek és számok a különös alakú otthon kapcsán

 

“Tulajdonosként árulom I.ker.Krisztina körúton( Krisztina-tér,Vérmező) 40 m2-es fiatalos, álló galériás (9m2), földszinti lakásom. Szigetelt nyílászárók, elektromos redőnyök, klíma, gazdaságos gázfűtés Mika kazánnal, lapradiátorokkal. Meleg vizet éjszakai áramú boyler adja. Jó lakóközösség, szomszédság. Alacsony rezsi (a ház oldala szigetelve van), közös ktsg.:10 500 Ft, ami a vízfogyasztást, szemétdíjat tartalmazza. Földszinti előnye, hogy a bringát közvetlen a bejárati ajtó előtt lehet tárolni, költözésnél, felújításnál nem kell az emeletre cipekedni…
Frekventált és legbiztonságosabb helyen található, kiváló közlekedés mellett (Déli pu., metró, villamos). Üzletek, ettermek, hivatalok, orvosi rendelő, iskola karnyújtásnyira. Parkolás a ház mellett. Kiváló adottságainak köszönhetően befektetésnek is remek, hamar bérbe adható. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Közvetítők segítségét NEM kérem!”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Mit tehetünk, ha nem szabványos alakú az ingatlanunk?

 

A 90 fokot bezáró falak hiánya érdekes kihívás elé állíthat minden felújításra, vagy csak bútorcserére vágyó tulajdonost. A plusz “agyalá” és utánajárás lehet, van, akit elijeszt, sokak számára azonban az egyediség és a kihívás is előnyt jelent.

A fenti, tulajdonostól eladó, különös alaprajzú otthon a fotók alapján nem okozott extrém fejtörést az eddigi lakónak. Így, ahogy van költözhető is az ingatlan. Persze mi szeretünk mindig kicsit “mélyebbre ásni”, megnézni, mások hogyan járnak el az ilyen unortodox, különös esetekben?

Egy portugál ezermester lány például egy barátja számára olyan otthont újtít fel, amelybe minden bútort személyre kell szabni. A különös, falak által bezárt szögek azonban inkább inspirációt jelentenek A Get Hands Dirty alkotójának, mintsem gondot. Nyilván az olcsóbb, konzum bútorok beszerelése mai napig a fő trend. Az egyedi készítésű elemek azonban minden otthon ékévé válhatnak! Elég csak egy ügyes kezű barát, vagy szakember és máris nagyobb a “játéktér”, még egy különös alaprajzú lakás esetén is!

 

Tipp mindenkinek, különös alaprajz ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?