Hóferhérke a Népszínház utcába költözött?

Hóferhérke a Népszínház utcába költözött?

Hófehér és törtfehér lakás belső egy VIII. kerületi, Népszínház utcai lakásból! 45 nm, 39,9 milliós vételár. Nézzen be, inspirálódjon és akár vegye meg a világos szépséget!

A Népszínház utcai gyöngyszemről, bővebben

 

“PRÉIMIUM MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT LAKÁS A BELVÁROS SZÍVÉBEN! VIII. kerületben, a rövidesen teljesen MEGÚJULÓ Blaha Lujza tér közvetlen szomszédságában, a környék egyik legszebb, rendezett, szecessziós stílusban épült műemlék jellegű ÉPÜLETÉBEN eladó egy EXKLUZÍV minőségben felújított, 1. emeleti, 45nm-es, nappali +1 hálószobás lakás UDVARI AUTÓBEÁLLÁSI lehetőséggel! Az ingatlan a mai modern kor követelményeinek tökéletesen megfelelő kivitelezésben újult meg. PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ANYAGOK, LETISZTULT belsőépítészeti megoldások és ELEGÁNS STÍLUSJEGYEK jellemzik.

A felújítás során teljesen új burkolatokat kapott az ingatlan. A szobákban MAGAS MINŐSÉGET KÉPVISELŐ LAMINÁLT PARKETTA, a többi helyiségben SPANYOL HIDEGBURKOLAT. Az ingatlan színvonalát és kényelmi funkcióját tovább emelik az ÉPÍTETT, ESŐZUHANNYAL FELSZERELT EGYEDI ÜVEG ZUHANYKABIN a fürdőszobában, a REJTETT LED VILÁGÍTÁS, 6 LÉGKAMRÁS profilrendszerű, argon gázzal töltött NYÍLÁSZÁRÓK, magas minőségű beltéri ajtók, a DESIGN LÁMPATESTEK, az IKEA magasfényű fehér konyhabútor és az energiatakarékos, beépített, legújabb technológiával gyártott műszaki berendezések (Whirpool és Heinner legújabb generációs konyhai gépek).

A gépészetet teljesen újra gondolták. A TELJES ELEKTROMOS HÁLÓZATOT ÚJJÁÉPÍTETTÉK és a vízvezetékeket kicserélték. Új, letisztult, modern NOBO energiatakarékos fűtőpanelek lettek felszerelve, új gipszkarton válasz- és előtétfalak készültek. A falak 5 cm vastag ÁSVÁNYGYAPOT HŐSZIGETELÉST kaptak. A melegvizet a legújabb technológiával felszerelt Ariston Velis Evo Wifi okos elektromos bojler biztosítja.”

 

További képek, alaprajz és részletek a Népszínház utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Megújuló környék, szuper infrastruktúra!

“Tökéletes infrastruktúra, folyamatosan fejlődő, megújuló környezet garantálja a befektetés megtérülését. A Blaha Lujza tér M2-es metro, illetve a II. János Pál pápa tér M4-es metro vonalai, és a 4-6-os villamos, 7-es buszcsoport biztosítják a gyors utazást a belvárosban.

Ötvenöt év után új, egységes arculatú térként újul meg Budapest egyik legforgalmasabb, jelentős történelmi és szellemi örökséggel bíró, ikonikus városi csomópontja, találkozóhelye, a Blaha Lujza tér. A nemzet csalogányáról elnevezett tér központi elhelyezkedéséhez, történelmi és kulturális értékéhez méltó városi helyszínné válik, a pezsgő városi élet sokszínű funkcióival és eseményeivel bíró központja lesz. A jelenkor elvárásait kielégítő, élhetőbb, gyalogosbarát köztéren jelentősen megnő a zöldfelületek aránya, pára- és vízjátékokat telepítenek, egy kulturális célokat szolgáló épület és egy rendezvényhelyszín is épül.”

 

Tipp mindenkinek, Népszínház utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?