Közel egy éve nem kelt el a Rákóczin a “láthatatlan templomra” néző lakás…

Közel egy éve nem kelt el a Rákóczin a “láthatatlan templomra” néző lakás…

Mi már anno is nagyon kedveltük a különleges helyszínen, a “Budapest láthatatlan templománál” kínált, Rákóczi úti 78 nm-es otthont. A 2021 februárjában bemutatott szépség ára némiképp csökkent, a helyszín és a forma viszont maradt az, amit anno megkedveltünk…

 

A Rákóczi úti lakásról

 

“Eladó Budapesten a Rákóczi úton, város központhoz közeli részen egy 1920-ban épült, gyönyörűen felújított társasházban lévő 78 nm-es, 3 szobás polgári lakás a 3. emeleten. Az udvarra és belső kertben lévő templomra nyíló gangról lépünk be a nagyon szépen felújított és berendezett lakásba.

Az előszobában kényelmesen le lehet pakolni a kabátokat, cipőket, majd onnan nyílik a tágas, világos, udvarra néző, amerikai konyhás étkezős nappaliba. Balra jutunk be az ízlésesen felújított WC-vel együtt lévő fürdőszobába. A Rákóczi úti lakás nappalijából tovább menve egy gardrób helyiségbe és egyben belső közlekedő folyosóra érünk, ahonnan nyílnak a külön bejáratú , utcára néző, tágas hálószobák. Az egyiknek erkélye is van.

A Rákóczi úti lakás nagyon kellemes, központhoz közeli, nagyon jó közlekedéssel rendelkező családi otthon is lehet, de kiválóan alkalmas befektetésnek is, könnyen kiadható rövid és hosszú távon is. Jelenleg is laknak bérlők a lakásban, akik igény esetén tovább maradnak. A közös kerti udvarban lévő templom műemlék felújításra szorul, de így is egyedi látványt nyújt.

További részletek és fotók a Rákóczi úti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?