Kemencés langalló otthon? Ebben az etyeki szépségben menni fog!

Kemencés langalló otthon? Ebben az etyeki szépségben menni fog!

Csodálatos, hangulatos etyeki ingatlanra bukkantunk! A 344 nm-es családi ház sok elemében szemet gyönyörködtető, de a búbos kemence szó szerint és átvitt értelemben is szívet-lelket melengető…

Az etyeki szépségről, részletesen

“Etyek patinás utcájában 344 m2-es gyönyörű családi ház, örök panorámás kilátással a budai hegyekre eladó! Az 1044 m2-es parkosított telken elhelyezkedő ingatlan bővelkedik az egyedi stílusú kialakításokban és az energiatakarékos megoldásokban. Az etyeki kétszintes ház földszinti részén helyezkedik el egy tágas amerikai-konyhás nappali, dolgozó szoba, fürdő-háztartási helyiségek, hangulatos télikert szoba és a házhoz kapcsolódó három állásos garázs.

Az emeleti szinten található egy gyönyörű kandallós nappali szoba kilátással Etyek legszebb részeire, három hálószoba, fürdő helyiségek és gardrób szoba amely garancia a kényelemre. Az egyedileg parkosított kerti részen a nyugodt kikapcsolódást szolgálja az úszómedence, grillterasz, tetővel fedett jacuzzi rész, és egy gyönyörű kerti tó növényekkel! […]”

További részletek és fotók az etyeki házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?