Kirepültek a budai kislakások, mutatjuk a két kedvencünket a még elérhető darabok közül!

Kirepültek a budai kislakások, mutatjuk a két kedvencünket a még elérhető darabok közül!

A 30 millió forint körül keresgélő, főként első lakásnak, illetve kiadási befektetésnek szánt budai kislakások piaca a június-július utáni csúcsra járás után kicsit elcsendesült. Azért találtunk két érdekességet, amikben van fantázia! Két nagyszerű utca, egy erkélyes és egy másfél szobás szépséggel!

07

 

Budapest, XII. kerület, Böszörményi út, 29 m2, 29 500 000 Ft

[…] LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált lakás a 3. emeleten található. A lépcsőházból egy újszerű biztonsági ajtón keresztül jutunk be az eladásra kínált lakásba. Amint belépünk a lakásba egy kis előtérbe érkezünk, ami mellett közvetlenül a konyha lett kialakítva. jobb oldalt a fürdőszobát és a WC egyben találjuk, a fürdőszobában fürdőkád és jó minőségű hidegburkolat található. Az előtérből, ha tovább megyünk, jutunk el a nagyszobába, ami egyben a nappali is. Innen jutunk ki az erkélyre. A nappaliban jó állapotú laminált parketta található. A nyílászárok újszerűek egy tisztasági festés után akár költözhető.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás teljes mérete 27 nm + 4 nm erkély
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektor szolgáltatja. Mobil klíma található a lakásban.
KÖLTSÉGEK:
– Fűtésdíj a téli hónapokban Max 8000Ft
– Közös költség 13500Ft (lépcsőház takarítás, szemétdíj, felújítási alap,
– Áramdíj 3000Ft
PARKOLÁS:
Az utcán, közterületen fizetős övezetben történik.

00

00a

00b

01

Budapest, II. kerület, Fény utca, 30 900 000 Ft 

A Millenáris közvetlen közelében, nagyon hangulatos sétálóutcában álló házban eladó egy csendes, 1. emeleti, napfényes 31 nm-es 2 lakószobás ingatlan. A lakás lakható állapotú, de felújítására még nem került sor.

02

02a

03

04

05

06