Lakás 20,9 millióért az Andrássy úti Fonciere Palotában? Igen!

Lakás 20,9 millióért az Andrássy úti Fonciere Palotában? Igen!

Rendben, egészen apró ingatlanról van szó. Azonban ha valaki jártas a mikro-garzonok kialakításának izgalmas világában, azonnal látja, hogy egy szuper befektetési lehetőségről van szó. Egy 15 nm otthon képei!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 20.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 15 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A Fonciere Palota igazi gyöngyszeme a magyar építészetnek, igazán reprezentatív és gyönyörűen felújított épület 1885-ben, koraeklektikus stílusban épült, Feszty Adolf tervei alapján. Építtetője a Fonciere biztosító társaság volt. Ez volt az első palota az Andrássy úton, mely a mai napig műemlékvédelem alatt áll és a világörökség része. Az épület éke a tetején található Hermész-szobor. A fogadórész és a lépcsőház magával ragadó, színes márvány faragásokat, márványlépcsőket, kovácsoltvas korlátokat találunk. Az impozáns társasházat pár évvel ezelőtt kívül-belül felújították, a liftet korszerűsítették, idén pedig a földszinti udvar további felújításai és parkosítása várható. Földszint + 4 emeletes épület.
00a
00b
LAKÁS JELLEMZŐI:
A CSENDES, NAPOS, délnyugati fekvésű, rendezett belső udvarra néző, MINIGARZON az épület legfelső, 4. emeletén található, ahova lift vezet. A 10 nm alapterületű + 5 nm állógalériás lakás bejárata az igényes körfolyosóról nyílik. Az ingatlan jó állapotú, 15 évvel ezelőtt esett át egy teljes körű felújításon, mely érintette a villany, víz és csatorna vezetékeket, burkolatokat egyaránt. Ekkor cserélték ki a bejárati ajtót is egy korszerű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott biztonsági ajtóra is, mely rengeteg fényt enged át, de belátni nem lehet rajta. A lakás belmagassága 3,75 méteres, hivatalosan 9 nm alapterületű, lemérve azonban 10 nm, melyet az 5 nm-es, 1,80 belmagasságú galéria nagyobbít. A rezsi költség roppant alacsony, mindamellett hogy a fűtés villannyal történik.
A lakás a képeken látható berendezési tárgyakkal együtt eladó. Azonnal birtokba vehető, és elhelyezkedésénél fogva magas hozamú, rövid távú bérbeadásra tökéletesen alkalmas. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 15 nm (tulajdoni lapon 9nm)
Lakás: 10 nm Galéria: 5 nm
Belmagasság: 3,75 m
Galéri alatt: 1,95 m; Galérián 1,8 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtés villanyradiátor és meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakásban biztonsági ajtó van.
KÖLTSÉGEK:
– Közös költség 2.200 Ft, amely magába foglalja a lakáson belüli korlátlan vízhasználatot, és a ház üzemeletetési költségeit is. Ezen felül csak villanyszámla van, mely nyáron 4.000, télen 9.000 forint.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen parkolhatunk, fizetős övezetben, helyi lakosoknak ingyenes lehetőség biztosított
Irányár: 20,9 MFt
01
01a
01b
01c
01d
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!