“Kinőttem imádott kis első otthonom…” – egy szívmelengető ajánlat a XIII. kerületből

“Kinőttem imádott kis első otthonom…” – egy szívmelengető ajánlat a XIII. kerületből

35,9 millió forintért kínálja szeretett, 36 nm-es lakát egy tulajdonos az Újlipótvárosban. Személyes hangvételű hirdetés, kizárólag magánszemélyeknek! 

Az ingatlan adatai

  • Ár: 35.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Panellakás
  • Alapterület: 36 nm
  • Emelet: 6. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Távfűtés
  • Emeletek száma: 7

Leírás

Ingatlanosok kérem ne hívjanak, minden esetben, elutasításban lesz részük, köszönöm! Kinőttem imádott kis első otthonom, ezért bútorozottan eladóvá vált. A lakás fényárban úszik a nagy egész szobafalat betöltő ablakoknak köszönhetően. A nyílászárók két éve lettek cserélve. Távfűtés van, átalányban fizetek havi 11.500 forintot, cserébe egész télen egyenletes meleg van az összes helyiségben.
A ház patinás Bauhaus házakra néz, mögötte pedig egy társasház játszótere van, és a frissen kialakított Ruttkai park. Egyáltalán nincs lakótelep feeling. Fagyizni a Szent István parkba tudsz majd járni,és ha beülnél egy jó kávéra, vagy egy pohár borra, a budai hangulatot megidéző Pozsonyi utcában számtalan lehetőséged lesz rá.
02
A konyha pár éve kapott új ikeás külsőt, itt reggelente napsütésben főzöd majd a kávéd. A fürdőszoba másfél éve lett teljes körűen felújítva, új kád, új csapok, új hangulat. A szoba tágas, majdnem 25 négyzetméter ezért jól elhatárolható élettereket lehet kialakítani benne, itt délután tudsz “napozni”. A szomszéd bácsit az új otthonom szomszédságába költöztetném, ha tehetném, olyan aranyos. A közös zárható közlekedőt erkély szerűen használom, lehet ott üldögélni nyáron. A ház új szellőző rendszert, és északi fal szigetelést kapott az elmúlt években, a közös helyiségek felújítása pedig az elkövetkező egy év projektje. A közös költség 8400 forint. A lakás a hatodikon van, egy utcával a rakparttól, nagyon csendes. […]

00a
00b
00c
01
01a
További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!