Kiadó lakás, meztelen, női mellel hirdetve, havi 900 ezerért!

Kiadó lakás, meztelen, női mellel hirdetve, havi 900 ezerért!

“ELEGÁNS NAGYPOLGÁRI LUXUSLAKÁS KIADÓ!” kezdődik a hirdetés, melynek index fotóját ügyesen és jó humorral választotta ki a tulajdonos (vagy az ingatlanos). A tökéletes, márvány meztelen idomokon túl persze sok minden mást is tartogat a 10 fotóból álló album és persze a hirdetés is!

A meztelen igazság: az eladó lakás részletei

 

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 900 000 Ft
  • Méret: 90 m2
  • Szobák száma: 3
  • Lift: Igen
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Ingatlan állapota: Kiváló

“ELEGÁNS NAGYPOLGÁRI LUXUSLAKÁS KIADÓ! XIII. kerületben, a Szent István körúton kínálom bérbe vételre ezt a IV. emeleti, 90 m2-es, KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, amerikai konyhás nappali + 2 külön nyíló szobás, dupla fürdőszobás, cirkó fűtéses, klimatizált, D-DNY-i fekvésű, NAPFÉNYES, utcai nézetű, Dunára részlegesen PANORÁMÁS, belső építész egyedi tervei alapján teljes körűen és igényesen felújított, bútorozott, tehát nem már nem “meztelen” lakást.

A ház gyönyörű, kívül-belül felújított, LIFTES. KINEK AJÁNLOM? […] A lakás azonnal KÖLTÖZHETŐ! Minimum 1 évre bérelhető és szerződéskötéshez 2 havi kaució szükséges. Bérleti díj: 900.000 Ft/hó+ rezsi.”

01

01a

02

02a

02b

További részletek és fotók a meztelen igazságról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?