Élet a piac közelében: tuti lakás, ha szeret “hunyadizni” és elfér 25 nm-en!

Élet a piac közelében: tuti lakás, ha szeret “hunyadizni” és elfér 25 nm-en!

Ha a Hunyadi piac egyedi hangulatának szerelmese, akkor a most következő hirdetést önnek hoztuk! A négyzetméter ár ugyan minket meglepett, de tény, hogy szívünk csücske a belvárosi “retro” piac. Arról nem is beszélve, hogy bár a város legnyüzsgőbb pontjához esik, mintha amolyan kis oázisként lebegne a bulinegyed szélén a terecske.

Piac és lakás – részletek

 

“A VI. kerületben az Andrássy út közelében, a Hunyadi téren, a piac mellett kínálunk eladásra igényesen felújított 25 nm-s garzonlakást! A lakás belső építész tervei alapján minőségi anyagok felhasználásával teljes körúen felújították. A lakás ablaka kertre néz, így csendes. Tágas fürdőszobával rendelkezik, fűtése elektromos fűtőpanellel történik. Aljzatbeton alatt szigetelés van, a falak hő- és hangszigeteltek. A vételár tartalmazza az összes berendezést! A házban rövidtávú kiadás engedélyezett.”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 34 900 000 Ft
  • Méret: 25 m2
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: földszint
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés
  • Ingatlan állapota: Felújított

00a

00b

01

02

02a

További részletek és fotók a Hunyadi piac mellett található lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?