Két hirdetésből raktuk össze a neobarokk villa részleteit

Két hirdetésből raktuk össze a neobarokk villa részleteit

Bár néha tényleg zavaró, hogy egy azon ingatlant több hirdetés is kínál, a most következő, neobarokk villa kapcsán jól jött a duplikáció. Illetve a minimálisan eltérő látásmód. A két hirdetés fotói (itt és itt) ugyanis részben különbözőek, ennek hála kívül és belül is kicsit megleshető a csodás épület!

A neobarokk villáról, részletesen

 

“Eladásra kínálunk a Rózsadombon, 1336 nm-es telken, 1930-as években épült, dunai panorámás, 1070 nm-es, négyszintes, neobarokk villaépületet. Az épületben jelenleg 5 lakrész található, 3 nagyobb méretű egységből, egy közepes és egy kisebb méretű lakásból áll. Ezenkívül összesen 5 garázs és a ház előtt további autóbeállók lettek kialakítva.


A földszinti lakást, összesen 227 nm, ahol egy rendkívül impozáns megjelenésű bejáratot, nappalit étkezővel, külön konyhát és további 3 szobát találhatunk illetve egy 20 nm-es teraszon élvezhetjük a parkosított kert nyugalmát. A rendkívül elegáns megjelenésű lakrészben, megtartották a villa eredeti stílusjegyeit ólomüveg ablakok, eredeti nyílászárók, márványoszlopok, díszkandalló.
Az első emelet összesen 268 nm, ahol 6 szobát és mellékhelyiséget találhatunk. Ezenkívül tartozik hozzá egy városi panorámás terasz és egy beépített terasz, amely télikertként funkciónál. A neobarokk villa jelenleg irodaként cégközpontnak használják ezt a szintet.
A tetőtér összesen 236 nm, ahol 5 szobát, mellékhelyiséget és mindkét oldalon nyitott terasz emeli az ingatlan színvonalát.

A város felőli teraszról pazar dunai panorámában gyönyörködhetünk. Szintén irodaként hasznosítják jelenleg. Továbbá a 2 kisebb lakást találhatunk még az ingatlanban 91 nm-es belső kétszintes, amelynek egyik szintje félszuterén, illetve egy 42 nm-es félszuterén kislakás található még az épületben. Lift van a házban, amely a garázsból megközelíthető, illetve van egy egy lépcsőház is, ahonnan könnyen meg lehet közelíteni gyalogosan az emeleteket. Jelenleg külön használható az 5 lakás, de akár egy kis átépítéssel egybe is használható az épület. […]”

További részletek és fotók a neobarokk villa kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?