Corvin pláza: polgári lakás pince klubbal és bárral eladó?

Corvin pláza: polgári lakás pince klubbal és bárral eladó?

A Corvin pláza mellett kínált, ragyogó, tágas lakás a maga összeterületével már önmagában ritkaság. A 244 nm-es ingatlan több részből áll, többek között egy pince klubbal is rendelkezik… Jöjjön a hét fővárosi lakása!

 

A Corvin pláza mellett kínált lakásról

 

“Corvin pláza mellett eladó egy különleges, nagyméretű polgári lakás zöldkert terasszal! A lakás egy 5 szintes 8 lakásos társasház magasföldszintjén helyezkedik el, és szervesen -de átalakíthatóan- kapcsolódik hozzá egy 84 nm-es pinceclub bárral. Éljen különleges életet! Otthona legyen tágas, kertkapcsolatos, fogadja a barátait privát pince clubban, legyen saját edzőterme, vagy zenéljen, művészkedjen, dolgozzon otthon!

A Corvin pláza közeli lakás karakterét az adja, hogy ez a nagypolgári miliő korábban étteremként funkcionált, jelenleg a tulajdonlapon is üzlethelyiségként szerepel. (átminősíthető) Ugyanakkor több ponton is átalakítható, a pinceclub teljesen különválasztható és más úton hasznosítható, meg egyéb ötletek jönnek ki, ha belegondolunk. Ehhez bruttó 322 nm. áll a rendelkezésünkre, miből a földszinti rész 160 nm.”

További részletek és fotók A Corvin pláza melletti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?