Két drága, de különleges lakás Pest megyében

Két drága, de különleges lakás Pest megyében

Bizonyos területeken a fővároson kívül is aranyáron kínálják az ingatlanokat. Pest megye számos települése olyan kiváló adottságokkal rendelkezik, amelyek miatt jogosak a borsos összegek. Jöjjön két drága, de kétség kívül emlékezetes lakás. Üröm és Szentendre rajongók előnyben!

Pilisvörösvár kistérség, Üröm, 330 m2, 150.000.000 Ft

“Óbuda határán a Rókahegyen, eladó 2 lakásos társasház alsó, kertkapcsolatos, teljesen (jogilag, és természetben is) elkülönített díszkertes, panorámás, bútorozott luxuslakása .
A ház 2005-ben épült, a lakást 2012-ben teljesen átalakították.

A felső, bejárati szinten található a hatalmas, kertkapcsolatos, 53 nm-es nappali, kandallóval, akváriummal, rejtett világításokkal, fantasztikus PANORÁMÁVAL kápráztat el minket. Előtte az egyedi konyha, étkező, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba található. A nappaliból 2 db panorámás teraszra juthatunk ki, egy 125 m2-es és egy 25 m2-esre.
Az alsó szinten a hatalmas, 160 m2-es garázs mellett, 2 db tároló, szauna, 45 nm-es hobbi szoba (borozó, kondi, mozi szoba,stb.), iroda, kazánház és egy komplett 45 nm-es apartman (szoba, konyha, fürdő) van.
Az ingatlan jó levegőjű, csendes környezetben, egy fenyőerdő szomszédságában a Csillaghegyi Hév-től kocsival 5 percre található.”

pe

pe1

pe2

További képek a linkre kattintva érhetők el.

Szentendre kistérség, Szentendre, 120 m2, 46.500.000 Ft 

“Eladó Szentendre kedvelt lakóparkjában ez a belsőépítész által tervezett, igényesen kialakított 120 nm-es 3 szobás lakás. Az amerikai konyhás nappali és a hozzá tartozó terasz déli fekvésű, örök panorámával a Pilisi hegyekre és a Bükkös patakra. A lakás burkolatát mázas kerámia és laminált parketta adják. Fűtésről gázcirkó gondoskodik, radiátor hőleadókkal.

A lakáshoz fedett garázs, nyitott kocsibeálló és 15nm-es tároló is tartozik. A lakópark sportolási és kikapcsolódási lehetőséget is biztosít. Oktatási intézményekhez, bevásárlási lehetőséghez, buszhoz közel helyezkedik el. Az Óváros és a Duna-part gyalogosan elérhető.”

pe3

pe4

pe5

További képek a linkre kattintva érhetők el.