Kéne egy ház, aminél csak a belbeccsel kell törődnie? Tessék!!

Kéne egy ház, aminél csak a belbeccsel kell törődnie? Tessék!!

A zalai hirdetések közt találtunk egy olyan félkész ingatlant, amely kívülről már teljesen fel van újítva, csak belülről kell az ízlésének megfelelően kialakítania. Hálás szerep, mert egyrészt közel van a határhoz, másrészt nem olyan nagy, így nem fosztja meg minden pénzétől. A 7 milliós ajánlat mellett szóló érvek közé soroljuk azt is, hogy a telek mérete nem éppen apró: 2000 négyzetméter fölött van egy kicsivel. Ha Szlovéniába jár át dolgozni, akkor mindenképp nézze meg!

“Tornyiszentmiklóson, a Szlovén határ mellett, Lentitől 15 km távolságra eladásra kínálom, ezt a külső felújításon átesett, viszont a belső terek befejezése nélküli családi házat.

A ház hasznos alapterülete 50 nm. Ennek felosztása, kialakítása az új tulajdonos fantáziájára, igényeire van bízva. A nyílászárók ki lettek cserélve, műanyag, szigetelt nyílászárók lettek beépítve. A helyiségekben a gerendás mennyezet jó állapotú. A falak 10 cm szigetelést kaptak, a lábazat pedig 5 cm vastag szigetelést kapott. A tető teljes cseréje megtörtént, a magassága is meg lett emelve, így kiválóan alkalmas egy beépített tetőtér kialakítására is a házikó. A víz, villany, gáz telken belül megtalálható. Csatornázás van.

Az udvaron egy ásott kút és egy kerti csap is megtalálható!

Az ingatlan befejezésére igény esetén tudok szakembert ajánlani, aki befejezi ezt a lehetőségekkel teli kis házat. A vételár részét képezi a szerelt kémény és egy raklapnyi térkő is.“[…]

További lehetőségekért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.