Ez az a szigligeti ház, amiben biztosan kikapcsolódhat!

Ez az a szigligeti ház, amiben biztosan kikapcsolódhat!

Ez az ingatlan nem kicsi, de nem is egy hodály, családon belüli gondozásra alkalmas méretű telekkel, 3 percre (autóval) a Balaton parttól.  A 3 szobás, gázfűtéses, és cseppet sem tájidegen ház keresi most új lakóját. Ha valóban el akar bújni a világ szeme elől, és nem kirakatházat keres, jó választás! 3 éve újították fel, így nem igen kell rá költenie. Pincéje van, a medencéjét pedig Balatonnak hívják! Nézze meg! 

“A település központjának csendes mellékutcájában eladó egy szépen felújított, állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt alkalmas ingatlan. A strand autóval 3, kerékpárral 5, gyalog 20 perc alatt elérhető. A ház egy szépen parkosított 579 m2-es telken, hűst adó fák ölelésében fekszik. A lakótér 80 m2, (három tágas szobával) a 14 m2 fedett terasz a kert felé tájolt. Az épület alatt egy három helyiségre tagolt 60 m2-es pince van kialakítva.

Az ingatlan belső 2020-ban lett felújítva. (villanyvezetékek-fűtés-vízvezetékek-szaniterek –burkolatok-konyha ) A fűtést gázkazán biztosítja , padlófűtéssel és radiátorokkal kombinálva, de cserépkályhák is biztosítanak alternatívát. A ház szépen beleolvad az utcaképbe és a balatoni környezetbe, kiváló ár/érték arányú, azonnal költözhető, tehermentes…”[…]

További, akár nyaralásra, akár állandó lakhatásra alkalmas házakat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.