Kék élettér az óbudai Amfiteátrumnál

Kék élettér az óbudai Amfiteátrumnál

Vadonatúj otthon keresi-várja új tulajdonosát! Bár a most következő fotók referenciák a kivitelező korábbi munkáiból, az Amfiteátrumnál napokon belül átadásra kerülő otthon kapcsán nem izgulunk. Ha így fog festeni, minden rendben lesz!

Az Amfiteátrumnál készülő lakásról, részletesen

 

“III. kerületben Amfiteátrumnál KULCSRAKÉSZ 1+1 szobás lakás eladó

41 nm-es TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT lakás várja első tulajdonosát! Az ingatlan egy kis MELLÉKUTCÁBAN található, mégis Buda központjában. Az Amfiteátrumnál található, csendes kis 12 lakásos társasház egykoron híres-neves színészek otthona volt, melyre a ház lakói méltán büszkék. A 8 éves tapasztalattal rendelkező kivitelező által felújított lakás tégláig vissza lesz bontva és minden a legnagyobb szakértelemmel lesz újjáépítve, amibe a leendő vevő is beleszólhat a burkolatoktól kezdve a műszaki berendezésekig! A képek a kivitelező korábbi munkáit tükrözik. Igény esetén a már korábban elkészült lakások korlátozott ideig megtekinthetőek. A kivitelező a kulcsrakész lakásra FÉL ÉV GARANCIÁT biztosít! A gépesített konyha elektromos főzőlappal és sütővel rendelkezik. Az Amfiteátrumnál készülő lakás fűtése elektromos NOBO panellel történik. A meleg vizet ARISTON okos bojler biztosítja. Közös költség 12 ezer forint. A lakáshoz egy 4 nm-es tároló tartozik. Átadás: 2021. Szeptember”

További részletek és referencia fotók az óbudai Amfiteátrumnál készülő lakás kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?