(Jó) Variációk egy témára: egy újabb 16 nm-es lakás a fővárosban!

(Jó) Variációk egy témára: egy újabb 16 nm-es lakás a fővárosban!

Pár éve még nem sejtettük, hogy a mikro-garzonok kora ilyen divatos felütéssel kezdődik! A most következő, 16 nm-es otthon már szinte csak egy, a számos, hasonló mini élettér közül. Kislakás, totálisan felújított, funkcionális megoldások és persze a jó öreg VII. kerület következik!

 

A 16 nm-es otthonról, részletesen

 

“[…] Kiváló közlekedési csomópontnál, a felújított és Budapest legmodernebb pályaudvarának, a Keleti pályaudvar szomszédságában található, ez a teljes körűen felújított, aranyos kis kuckó! A lakásban a maximális helykihasználás érdekében, egy 8 m2-s fekvőgaléria is ki lett alakítva. A beépített gépesített (beépített sütő, főzőlap, páraelszívó) konyhabútor, valamint a képeken látható berendezési tárgyak, mind a vételár részét képezik.

Akár saját részre, akár BEFEKTETÉSNEK KIADÁSRA is tökéletes választás! A közös költség 9.800 Ft/hó a korlátlan vízfogyasztással együtt. Ezen kívül csak az elektromos áram használatáért kell fizetni, havi elszámolás után. Az otthon melegét elektromos hőtárolós készülék szolgáltatja. A környék infrastruktúrája kiváló. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy fiatalos és dinamikus belvárosi életvitelhez elengedhetetlen! Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, azonnal birtokba vehető. […]”

 

További részletek és képek a 16 nm-es lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?