Ennél élet vidámabb fotót még nem láttunk ingatlanhirdetésben!

Ennél élet vidámabb fotót még nem láttunk ingatlanhirdetésben!

Szaltózó kislány, legelésző póni, borozó lesifotós. Hát kell ennél több egy hangulatos hirdetéshez? A 398 nm-es, eladó családi ház lakóiról pár felvétel alapján kiderül, hogy szeretnek élni. Ráadásul a 99 millióért kínált ingatlan együttes és telek számos lehetőséget kínál! Mindenesetre minket a jókedv fogott meg. De persze a vidámabb percek és mosolygás után befektetőként is elgondolkodnánk az ajánlaton…

A legvidámabb hirdetés részletei

“Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tiszavárkonyban eladásra kínálunk egy 398m2 alapterületű 14 szobás ingatlant. A mintegy 20 perc autó út távolság Szolnoktól és az új M4 autópálya szakasznak köszönhetően másfél óra csupán Budapest belváros. Az 10.000m2 teleknek közvetlen Tisza parti kapcsolata van saját stég vagy kikötő kiépítése is lehetséges. A ház alatt egy pince rendszer van amiben egy 60-80 főt is befogadni képes üvegtetős rendezvényterem kapott helyet ,egy vidámabb étterem nyitásához is minden feltétel adott.

A fő épület tágas ebédlőjével egybe nyitott nappalijával, napozó teraszával eszményi életteret biztosít egy több generációs családnak vagy akár egy vidámabb panziónak is. A ház fűtéséről geotermikus hűtő/fűtő rendszer gondoskodik , a ház vízellátása akár a bevizsgált minőségű saját kútról is megoldható ezért rendkívül olcsó fenntartási költségekkel számolhatunk . A telken található mellék épületben további vendégszobák is ki alakíthatóak. Ajánlom figyelmébe olyannak aki saját csendes vízparti birodalomra vágyik vagy akár vendégházként kamatoztatná az épület rendkívüli adottságait. […]”

További részletek és fotók a legvidámabb házról az  ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, vidámság ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?