Jó példa a IX. kerületből avagy így kell összenyitni egy lakás tereit!

Jó példa a IX. kerületből avagy így kell összenyitni egy lakás tereit!

A IX. kerületi, eladásra szánt ingatlan kiváló példa arra, hogyan működhet jól egy 113 nm-es lakás. A jó eséllyel korábban több, kisebb helyiségből álló ingatlanban mára árad a fény. Inspirálódjon, vagy ha van rá 79 milliója, akár vegye meg a most következő szépséget!

“HALLER PARKNÁL, FELÚJÍTOTT, VILÁGOS LAKÁS! IX. kerületben, szépen karbantartott, liftes társasházban eladó egy néhány éve felújított, 4. emeleti, utcai nézetű, 113 nm-es, 3 szobás, két oldalra tájolt, tágas terekkel rendelkező lakás. A IX. kerületi ingatlan tehermentes és azonnal költözhető, kitűnő befektetés, mivel lokációja nagyon értékállóvá teszi.  […]”

További részletek és fotók a IX. kerületi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A