Csillebérci álom használati jogvita nélküli lakóközösségben!

Csillebérci álom használati jogvita nélküli lakóközösségben!

Csodás, 115 nm-es csillebérci ingatlant kínálnak eladásra, 130 millióért. A fotók és a közismerten ragyogó helyszín mellett a hirdetés utolsó pár sora kifejezetten ritkaságnak számít hazai viszonylatban.

“Eladó Csillebércen szép ház egyedi környezetben, különleges terekkel, teraszokkal. A csillebérci ház gyakorlatilag 2 lakásos, egyben és külön-külön is használható. A telek két utcás, a háznak 2 bejárata is van két külön terepszinten. Az alsó lakás egy szintes – nappali, háló, konyha, étkező és fürdő vécével. Ez kertkapcsolatos és a kert szintről is panorámás, kb. 45 m2. 

A felső lakás 2 szintes. Van egy előtér, egy konyha, egy nagyszoba (a konyhával akár egybe is nyitható), egy fürdő vécével és ezek szintjén egy 12 m2 körüli terasz. Ehhez a csillebérci lakáshoz tartozik még két 11-12 m2 körüli szoba a tetőtérben, ahol majdnem egyenesek a külső falak is. Egyikhez egy 10 m2-es terasz, a másikhoz egy 2 m2-es erkély tartozik. 

 

A csillebérci szépség extráiról

 

Van egy lépcsőtorony is, aminek tetején belül és kívül egyedi hangulat uralkodik. 30 és 140 méterre lehet parkolni autóval, megállni pedig 20 méteren belül – költözés, felújítás, szállítás stb végett. Illetve 20 méterre most is kialakítható kocsibeállásra alkalmas plusz hely. Kisebb ingatlancsere plusz pénz is szóba jöhet. Hitel a helyi adottságok miatt nem lehetséges, csak pótfedezettel. A tulajdoni viszonyok rendezettek – a különböző furcsa elgondolások ellenére – ,az ittenieknek nincsenek semmilyen területi vagy használati jogvitái az 1940-es évek óta. Senkivel sem kell semmiben közösködni. Nincs osztatlan tulajdon. […]”

További részletek és fotók a csillebérci szépség kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?