Irigykedne? Segítünk! Jöjjön egy lakberendező által megálmodott lakás!

Irigykedne? Segítünk! Jöjjön egy lakberendező által megálmodott lakás!

A 70 nm-es, lakberendező által megálmodott és kivitelezett, 126,9 milliós ingatlan mind a rózsadombi helyszín, mind dizájn szempontból megéri az árát. A képek nézegetése pedig ugyebár ingyen van. Jöjjön egy ragyogó, katalógusba illő budai otthon!

A lakberendező által megálmodott szépségről, részletesen

“A napfényes, minden porcikájában átgondolt, lakberendező által tervezett és kivitelezett lakás az első emeleten helyezkedik el melyet lépcsőn tudunk megközelíteni. A praktikus alaprajzzal rendelkező, külön mellékhelységgel, háztartási helyiséggel, kádas fürdőszobával, méretes amerikai konyhás nappalival és két gardróbos hálószobával kivitelezett, meleg hangulatú otthonhoz a pinceszinten egy, közel 4 nm-es száraz tároló is tartozik. A lakás teljes körűen felújított mind műszakilag, mint esztétikailag is, az ár a teljes bútorzatot, berendezést is magában foglalja! Garázs a közelben bérelhető kb. 40e Ft-ért. A lakás közös költsége 24e Ft, infra fűtéssel rendelkezik. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ha lakberendező keze nyomát magán viselő otthonokat nézegetne, bőven akad blogunkon! Budapesten kívül és persze a fővárosban is!

 

Tipp mindenkinek, lakberendező ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?