60 millióért impozáns házban élhet a Parlament szomszédságában!

60 millióért impozáns házban élhet a Parlament szomszédságában!

Már persze az impozáns házon belül egy lakásban. De azért a Parlament mellett talált ingatlan így sem okoz csalódást. Főleg ha meglátjuk a lépcsőházat!

Az impozáns házban kínált lakásról

“Az V. kerület szívében, a Parlament épületétől karnyújtásnyira kínáljuk megvételre ezt az 56 négyzetméteres ingatlant. A lakás kiváló adottságokkal rendelkezik. 4,2 méteres belmagasságának köszönhetően akár belső kétszint is kialakítható benne. Jelenleg mindhárom helyiség álló galériával van ellátva. Állapotát tekintve felújítandó, de gondos tervezéssel akár 3 INGATLAN IS KIALAKÍTHATÓ BENNE, MELY NAGYON SZÉP HOZAMOT BIZTOSÍTHAT. Mindezt megkönnyíti a jelenleg lezárt, de visszanyitható második bejárat. 

Alaprajza tökéletes a fenti koncepcióhoz, hisz a vizes helyiség is középen található. Amennyiben valaki saját használatra vásárolná, tökéletes választás. Hiszen a város legjobb részén található, a zajtól viszont teljesen mentes, udvari nézetének köszönhetően. A fűtésről jelenleg gáz-cirkó gondoskodik. Az impozáns ház külső homlokzata tökéletes állapotú, a kapualj rendezett, gipsz stukkókkal, márvány oszlopokkal díszített. A környék ahogy említettem igazán egyedi. A Kossuth Lajos tér, a Duna part, Parlament, Szabadság-tér egyaránt 3 perc sétára található. A 2-es metró és a 2-es villamos egy kőhajításnyira, míg a 3-as metró 5 perc sétára van. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?