Ilyen, amikor egy 40 nm-es lakás a Szervita térnél kenterbe ver bármit…

Ilyen, amikor egy 40 nm-es lakás a Szervita térnél kenterbe ver bármit…

40 nm nem túl sok (de persze nem is kevés) egy lakás kapcsán. Főként a fővárosban. Mindenesetre a Szervita tér és Deák Ferenc tér között található, 79,9 millióért kínált ingatlan kapcsán, mint oly’ sokszor, nem a méret számít… 

A Szervita térnél kínált lakásról

“Eladásra kínálunk egy igényesen felújított 40 m2 alapterületű társasházi lakást a belváros szívében. A lakást a Váci utcától karnyújtásnyira lévő Szervita tér és Deák tér közötti sétáló utcában érhetjük el. A társasház fél emeleti szintjén lévő lakás minden helyisége a belső udvarra néz. A hálószoba a délelőtti órákban napfényben úszik. 

A lakberendező által megálmodott terveknek köszönhetően, a lakás minden négyzetmétere hasznosan lett kialakítva, nincsenek felesleges terek. Az elvégzett felújítás során kicserélésre kerültek a villany és vízvezetékek, valamint a fűtésrendszer is. Új, többkamrás műanyag nyílászárók és hangszigetelt bejárati ajtó lett beépítve.A komfortot emeli a nappaliban és a hálóban elhelyezett klímaberendezés. A dizájnt a többlépcsős álmennyezet, rejtett világítások, oszlopfüggönyök, spanyol és olasz különleges burkolatok fűszerezik. 

A lakásban a felújítás óta még senki nem lakott. […] A rezsi rendkívül kedvező, a közösköltség mindössze 17 ezer Ft, amiben benne van a fűtés és a korlátlan vízfogyasztás. A teljes bútorzat az irányár részét képezi, ami magába foglalja a gépesített konyhát: beépített fagyasztós hűtő, mosogatógép, mikró, sütő, főzőlap, kivezetett páraelszívó, valamint a hálószoba és nappali helyiségek bútorzatát is.”

És persze a társasházról, környékről

 

“Az udvarban fogászati rendelő, pénzváltó, masszázsszalon, csomagmegőrző üzemel. Az udvart éjszakára zárva tartják, így csak az ott akók juthatnak be. A társasházban 2 lift is üzemel. A parkolás – a környező, engedélyköteles utcákban is – a bejelentett lakóknak ingyenes, ezáltal a parkolás megoldott. A Szervita irodaházban teremgarázs is bérelhető. Az utcára lépve megannyi étterem, bisztró, üzlet, Váci utca egy sarokra, az 1,2,3-as metró 2 perc sétatávolságban.Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, azonnal költözhető.[…]”

 

 További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, Szervita tér ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?