101, mint a kiskutya. Egy 101 nm-es szuper lakás!

101, mint a kiskutya. Egy 101 nm-es szuper lakás!

Íme a hét lakása a Kosztolányi Dezső tér közelében! A 101 nm-es, belső kétszintes otthon ára és helyszíne is igazán vonzó. A fotók már a szinte teljesen üres állapotokat mutatják, így az ember még könnyebben képzeli el a térben a saját bútorait…

 

Buda XI. kerületének egyik kiemelt részén, karnyújtásnyira Újbuda városközponttól, a Kosztolányi Dezső tér közelében található. A környék előnye, hogy a néhány lépésre található, már említett csomópontokban számtalan tömegközlekedési eszköz elérhető, úgy, mint az M4-es metró, budai fonódó villamos, 4-es, 41, 47, 56-os villamosok, 7-es buszcsalád, csak hogy a legfontosabbakat említsük. Gyalogosan és autóval is gyorsan elérhető a pesti belváros, vagy a városból kivezető autópályák is. Infrastrukturálisan is igen jól ellátott környék, Allee bevásárlóközpont, piac, orvosi rendelő, iskolák, óvodák a közelben. A közeli Feneketlen-tónál futópálya, szabadtéri fitnesz park és a játszótér teremt kikapcsolódási lehetőséget.

 

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI

A téglaépítésű, sátortetős, földszint + 6 emeletes, liftes társasház az 50-es években épült, kívül-belül átlagos, rendezett állapotú, összesen 46 lakásos. A lakások zárt lépcsőházból nyílnak. Folyamatban van a lépcsőház festése, valamint bicikli és kukatároló kialakítása. A ház lakóközössége kiváló, a szomszédok barátságosak.

 

A 101 NM-ES LAKÁS JELLEMZŐI

A 101 nm-es, tetőtéri, belső kétszintes, különleges adottságú, nappali + 3 szobás, dupla komfortos lakás az épület 6., legfelső emeletén helyezkedik el. Az ingatlan lifttel megközelíthető, bejárata a zárt lépcsőházból nyílik, és csupán egyetlen szomszédja van. A lakás felett húzódik egy kb. 8nm-es padlás, mely szintén a lakáshoz tartozik, és kizárólag onnan közelíthető meg. A lakásban húzódó gerendák egyedi atmoszférát teremtenek. Központi elhelyezkedése ellenére egyáltalán nem zajos ingatlan, emellett rendkívül világos, napos, minden irányban tetőket látni, párizsias a hangulat. Az alsó szint 58 nm-es, itt található egy világos nappali, egy Gellérthegyre, Citadellára panorámás, tágas hálószoba, egy konyhabútorral, gépekkel felszerelt konyha, valamint egy kádas fürdőszoba és egy külön wc melyek lichthofra szellőznek. A nappali ablakokon kívül a nyílászárók (a tetőablak is) cserélve lettek. Ezen kívül a tavalyi évben felújították a hálószobát, konyhát, előszobát, fürdőszobát, és wc-t. (új burkolatok, szaniterek, új konyhabútor, új gépekkel, indukciós főzőlap, beépített sütő, víztisztító, szódagép) A nappaliból jutunk fel a felső szintre, ahol egy tágas térbe érkezünk, mely egy tinédzser számára kiválóan alkalmas külön lakórész lehet. Innen nyílik egy kis félszoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. A felső szintről is fantasztikus kilátás nyílik a környékre. Itt a tetőablakok cserére szorulnak. A lakásban 3 helyen is találhatók rejtett, tetősík alatti tárolóhelyek. A lakás tehermentes, 1/1 tulajdon, október közepétől birtokba vehető.

 

A LAKÁS MÉRETEI:

Teljes méret: 101 nm / Bruttó 111 nm

Belmagasság: 2,7 m […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, 101 nm-es lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?