Így fest egy negyed milliárdos, börzsönyligeti házikó…

Így fest egy negyed milliárdos, börzsönyligeti házikó…

“A megvalósított gyermekkori álom!” kezdi hirdetését a tulajdonos, aki elképesztő, “meseszerű” környezetben kínál megvételre egy 200 nm-es házat és a hozzá tartozó 1715 nm-es telket. A kő járólapok és fa anyagok között tényleg egészen elvarázsolva érezheti magát az ember! Ráadásul akár kisvasúttal járhat be dolgozni!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 249.990.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 200 nm
  • Telekterület: 1715 nm
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

01

Leírás

A megvalósított gyermekkori álom! Börzsönyliget Kismaros belterületi településrésze, amely földrajzilag Kismaros központi része, a Külső Morgó településrész és Szokolya között, a Török-patak (más néven Morgó-patak) szűk völgyében, a Magas-Börzsöny hegyvonulatainak határán fekszik. Megközelíthető Kismarosról autóbusszal, illetve az áprilistól novemberig minden nap közlekedő Kismaros – Királyrét erdei kisvasúttal.

Eladó gerendáz meseszerű környezetben. Magas fokú odafigyeléssel és minden apró részletre kiterjedően, aprólékos munkával készült el ez a csodaszerű otthon. 80 éves tölgyerdőben 8×12 m alapterületű, alápincézett, és tetőtérben is nettó 75 nm lakóterülettel rendelkező ingatlan összesen 200 nm belső területtel rendelkezik. A természetvédelmi terület peremén fekvő ingatlan egyedi a maga nemében.

A ház téli vágású vörösfenyőből épült, a legkiválóbb alapanyagokból. A falak 15 cm gerendákból állnak, rajta 15 + 5 cm kőzetgyapot + 2 cm hajópadlóval. A a betoncseréppel fedett tető alá 25 cm-es szigetelés került. A fűtés 14 kW-os sütőtoronnyal rendelkező búbos kemencével megoldott. A melegvíz előállításáról 200 L-es villanybojler gondoskodik. Továbbá elektromos fűtőpanelek kerültek felszerelésre a fűtés egyszerűsítése miatt. A földszinten egyedi tervezésű cement- és mozaiklapok kerültek lehelyezésre. Otti manufaktúra termékek lettek beépítve. A nappali nagy ajtaján erdei panoráma tárul elénk. A terasz DNY-i tájolású.
Az egyedileg gyártott konyhai és fürdőszobai bútorok szinten vörösfenyőből készültek.
További helyiségek a szuterénben is kialakíthatóak.

00
01a
01b
02
További részletek és számos fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!