Így dobd fel színekkel a fehér lakást! Avagy egy Dohány utcai szépség…

Így dobd fel színekkel a fehér lakást! Avagy egy Dohány utcai szépség…

A 99 négyzetméteres, Dohány utcai eladó lakást a kor divatjának megfelelően hófehér színek jellemzik. De a sokszor sterilnek ható minimalista megoldásokat itt apró színes elemekkel bolondították meg. Így játssz a színekkel, ha lendületet akarsz vinni a térbe!

 

A színekkel játszó, Dohány utcai lakásról

 

“Befektetőknek, összeköltözőknek is ideális ingatlan!! A Dohány utca körúton belüli részén eladó egy 99 m2-es, kb. 79+20 m2-es 2 lakássá, egy 3 és egy 1 szobássá alakított, egy helyrajzi számon lévő, külön órákkal rendelkező, 1. emeleti lakás, egy szép állapotú, liftes házban. A színekkel ügyesen operáló lakás 6 éve lett kettéosztva és teljes körűen felújítva, új bútorokkal és gépekkel felszerelve. Azóta működött 2020 márciusig mindkettő Airbnb-s lakásként 5-s minősítéssel. Jelenleg hosszabb távra van kiadva júliusig.

 

A nagyobb, színekkel feldobott lakás 3 külön bejáratú szobás! A nappali, ami szintén használható hálóként is, és az egyik hálószoba utcai, a másik háló udvari nézetű. Külön kis ablakos konyha, zuhanyozós fürdőszoba, külön kézmosós WC, és a közlekedőben étkező található. Cirkó fűtéses. A kisebbik lakás: 1 amerikai konyhás nappalis, plusz alvó galériás, zuhanyozós fürdőszobás. Elektromos fűtéses.”

További fotók az eladó Dohány utcai, színekkel játszó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?